• Home -
  • Nieuws -
  • Nieuw voice speaking programma 'LYDIA'

Nieuw voice speaking programma 'LYDIA'

05-09-2024

Sinds 30 mei is er een verandering doorgevoerd op onze site L5 in Puurs: het nieuwe voice-speaking systeem 'Lydia' is geïmplementeerd. Dit innovatieve systeem brengt aanzienlijke voordelen met zich mee en optimaliseert de manier van werken van onze magazijniers op diverse manieren.

52

Efficiëntie en Gemak

Een van de meest opmerkelijke voordelen van het Lydia-systeem is het gebruik van een computerstem die de magazijnier aanstuurt. Dit betekent dat de tijdrovende voice-training om alle woorden in te lezen voor elke nieuwe magazijnier verleden tijd is. Het systeem zorgt voor consistente en duidelijke instructies, ongeacht de ervaring of achtergrond van de medewerker. Bovendien is het systeem beschikbaar in drie verschillende talen, waardoor het toegankelijker is voor ons diverse personeelsbestand. Dit bevordert de efficiëntie en vermindert de kans op miscommunicatie.

Consistente Communicatie

De overgang naar het nieuwe systeem is soepel verlopen dankzij de grotendeels ongewijzigde dialoogstructuur. Slechts enkele commando's zijn aangepast, wat betekent dat magazijnmedewerkers zich snel kunnen aanpassen zonder uitgebreide ‘retraining’. Dit minimaliseert de overgangstijd en zorgt ervoor dat de productiviteit hoog blijft tijdens de implementatieperiode.

Training en Opleiding

Om de implementatie te ondersteunen, krijgen alle teamleaders vanaf begin juni een opleiding. Deze opleiding stelt hen in staat om het nieuwe systeem grondig te begrijpen en hun teamleden grondig op verschillende momenten te trainen. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat alle medewerkers zich comfortabel voelen met Lydia en optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe technologie.

Kortom

Het nieuwe voice-speaking programma Lydia markeert een significante stap vooruit voor de site L5 in Puurs. Met verbeterde efficiëntie, flexibiliteit en een naadloze overgang, zijn we klaar om onze logistieke processen naar een hoger niveau te tillen. De introductie van Lydia onderstreept onze voortdurende inzet voor innovatie en verbetering, en we kijken verder uit naar de positieve impact die dit systeem zal hebben op onze dagelijkse operaties.

4 Opstart Lydia visual 2

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons